.st0{fill:#FFFFFF;}

Disainijuhtide ärimudeli praktikum – 2. päev 

 December 4, 2015

By  Marko Rillo

2. detsembril tegime kahekesi Disainikeskuses disainijuhtidele suunatud ärimudeli praktikumi teise koolituspäeva – Mart Kikas ja Marko Rillo. Koolituse eesmärk oli aidata disainijuhtidel saada otstarbekalt aru ettevõtte ärimudelist ja strateegiast, et olla oma kliendile parem vestluspartner. Niisiis oli meie sihiks oma kliendi ärimudelit, klienti, väärtuspakkumist ja strateegiat paremini mõista enne disainitöö alustamist ja ühtlasi toetada teda oma ärimudeli paremaks timmimise juures.

[thrive_text_block color=”blue” headline=”Koolituse slaidid on nähtaval Slideshares”]

[/thrive_text_block]

Koolituse käigus käsitlesime mitmeid praktilisi teemasid ja täitsime ühtlasi ka töölehti. Teise koolituspäeva töölehed võib endale siit alla laadida: Töövihik – Disainikeskuse koolituse osalejatele

[thrive_testimonial name=”Disainikeskuse koolituse 1. päev” company=”” image=”http://rillo.ee/wp-content/uploads/2015/11/Disainijuhtide-arimudeli-praktikum.jpg” color=”dark”]Siit võid leida esimese koolituspäeva materjalid[/thrive_testimonial]

Autorist ...

Marko Rillo on juhtimiskonsultant, koolitaja ja executive coach. Temaga saab ühendust siit

Blogipostitused:

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}