Podcast: nähtused, mis kaotavad töökohad ära

By Marko Rillo

Jan 30

Rida trende ja megatrende kujundavad ümber inimeste elu, tööd ning seeläbi ka juhtimist. 30. jaanuari saade Juhtimislabor vaatabki, millised need trendid on ja millised töökohad kaovad ning muutuvad, sellest räägib saates rahvusvahelise kogemusega strateegia, innovatsiooni ja muudatuste juhtimise asjatundja ning Äripäeva Akadeemia koolitaja Marko Rillo. Saatejuht on Rivo Sarapik. Salvestatud Äripäeva Raadio Juhtimislaboris – esmakordselt eetris 30.01.2018 kell 16-17.00.

Kuula:

Nädala pärast võtame ette järgmise põneva valdkonna.


Seniks võid uurida tulevikutrendide tabamise ja uue Äripäeva Akadeemia koolituse kohta “Megatrendid ja Innovatsioon

Follow

About the Author

Marko Rillo on juhtimiskonsultant, koolitaja ja executive coach. Temaga saab ühendust siit