Disainijuhtide ärimudeli praktikum – 2. päev

By Marko Rillo

Dec 04

2. detsembril tegime kahekesi Disainikeskuses disainijuhtidele suunatud ärimudeli praktikumi teise koolituspäeva – Mart Kikas ja Marko Rillo. Koolituse eesmärk oli aidata disainijuhtidel saada otstarbekalt aru ettevõtte ärimudelist ja strateegiast, et olla oma kliendile parem vestluspartner. Niisiis oli meie sihiks oma kliendi ärimudelit, klienti, väärtuspakkumist ja strateegiat paremini mõista enne disainitöö alustamist ja ühtlasi toetada teda oma ärimudeli paremaks timmimise juures.

Koolituse slaidid on nähtaval Slideshares

Koolituse käigus käsitlesime mitmeid praktilisi teemasid ja täitsime ühtlasi ka töölehti. Teise koolituspäeva töölehed võib endale siit alla laadida: Töövihik – Disainikeskuse koolituse osalejatele

Disainikeskuse koolituse 1. päev

Follow

About the Author

Marko Rillo on juhtimiskonsultant, koolitaja ja executive coach. Temaga saab ühendust siit